Üniversitemiz Gastronomi Kulübü tarafından düzenlenen "Minik Şefler
Atölyesi" etkinliği, Dr. Öğr. Üyesi Rıdvan Solmaz koordinatörlüğünde
gerçekleştirildi. Tümgeneral Ömer Keçecigil İlkokulu’ndan, öğretmenleri Zilan
Oğuz rehberliğinde katılan 30 minik öğrenci, uygulama mutfağında keyifli ve
öğretici bir gün geçirdi.
Gastronomi ve Mutfak Sanatları öğrencilerinin eşlik ettiği etkinlikte,
minik şefler önce çeşitli kurabiyeler, ardından farklı farklı börekler
hazırladı. Günün sonunda ise birlikte süt burger yaparak mutfaktaki
becerilerini sergilediler. Eğlenceli ve interaktif geçen etkinliğe, müzik ve
palyaço gösterileri de eklenerek çocuklara unutulmaz anlar yaşatıldı.
Minik şefler, gastronomi bölümü öğrencilerimizle birlikte hem mutfakta
el becerilerini geliştirme fırsatı buldu hem de eğlence dolu bir gün geçirdi. Etkinlik,
çocukların mutfak kültürüyle erken yaşta tanışmasını sağlarken, onlara hem
eğitici hem de keyifli bir deneyim elde edilmesini sağladı.
6.03.2025 | Basın Yayın Ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü