Üniversitemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nün akreditasyon sürecine yönelik saha ziyareti gerçekleştirildi

universitemiz-gastronomi-ve-mutfak-sanatlari-bolumu-nun-akreditasyon-surecine-yonelik-saha-ziyareti-

Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 31 Haziran 2024’te Turizm Eğitimi Değerlendirme ve Akreditasyon Kurumuna  (TURAK) yaptığı başvuru neticesinde kalite kurulu üyeleri Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’ne saha ziyareti gerçekleştirdi.

Gerçekleşen saha ziyaretinde 9 ölçüt dikkate alınarak kalite çalışmaları ile ilgili gözlemler yapıldı. Saha ziyaretinde Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu akademik ve idari personelleri, sektör temsilcileri ve öğrencilerle görüşmeler gerçekleştirildi. Ayrıca Gastronomi ve Mutfak Sanatları Mutfağında uygulamalı eğitim sürecine ilişkin bilgi alındı.

Üniversitemiz Senato salonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Eyyuboğlu başkanlığında, üniversitemizin Genel Sekreteri Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Cabir Altıntaş, Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu Akademik ve idari personelleri, fakülte dekanları ve daire başkanlarının katıldığı toplantıda TURAK takım üyelerinin gözlem ve görüşmelerine yönelik değerlendirmeleri neticesinde hazırlanan çıkış bildirimi okundu. Toplantı akreditasyonun önemi, güçlü ve eksik yanlar ortaya konuldu. Çıkış bildirimi okunduktan sonra toplantı sona erdi. 

17.10.2024 |  Basın Yayın Ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü