Turizm
ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 31 Haziran
2024’te Turizm Eğitimi Değerlendirme ve Akreditasyon Kurumuna (TURAK) yaptığı başvuru neticesinde kalite
kurulu üyeleri Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’ne saha ziyareti
gerçekleştirdi.
Gerçekleşen
saha ziyaretinde 9 ölçüt dikkate alınarak kalite çalışmaları ile ilgili
gözlemler yapıldı. Saha ziyaretinde Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu
akademik ve idari personelleri, sektör temsilcileri ve öğrencilerle görüşmeler
gerçekleştirildi. Ayrıca Gastronomi ve Mutfak Sanatları Mutfağında uygulamalı
eğitim sürecine ilişkin bilgi alındı.
Üniversitemiz
Senato salonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Eyyuboğlu başkanlığında, üniversitemizin
Genel Sekreteri Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Cabir Altıntaş, Turizm ve Otel
İşletmeciliği Yüksekokulu Akademik ve idari personelleri, fakülte dekanları ve daire
başkanlarının katıldığı toplantıda TURAK takım üyelerinin gözlem ve
görüşmelerine yönelik değerlendirmeleri neticesinde hazırlanan çıkış bildirimi
okundu. Toplantı akreditasyonun önemi, güçlü ve eksik yanlar ortaya konuldu. Çıkış
bildirimi okunduktan sonra toplantı sona erdi.
17.10.2024 | Basın Yayın Ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü