Jirki Aşireti Lideri Tahir Adıyaman, Rektörümüz Prof. Dr. Alkış’ı ziyaret etti

jirki-asireti-lideri-tahir-adiyaman-rektorumuz-prof-dr-alkis-i-ziyaret-etti

Şırnak’ın önde gelen ailelerden Jirki Aşireti Lideri Tahir Adıyaman, Rektörümüz Prof. Dr. Abdurrahim Alkış’ı makamında ziyaret ederek, desteklerini bildirdi.

Şırnak’ın önde gelen ailelerden Jirki Aşireti Lideri Tahir Adıyaman, Rektörümüz Prof. Dr. Abdurrahim Alkış’ı makamında ziyaret etti. Prof. Dr. Abdurrahim Alkış’ın Şırnak Üniversitesi’ne rektör olarak atandığını duyduğunda çok sevindiğini, telefonla kendisini arayarak tebrik ettiğinin altını çizen Jirki Aşireti Lideri Tahir Adıyaman sözlerini şöyle sürdürdü; “malumunuz ben genellikle Beytüşşebap’ta ikamet etmekteyim. Bundan dolayı Rektör hocamızı ancak şimdi ziyaret edebildim. Böylelikle hem tebrik etmiş oldum hem de kendisine desteklerimi bildirme fırsatı buldum. Rektör hocamız Abdurrahim Alkış, Şırnak’ımızın yetiştirdiği müstesna insanlarından biridir. Yaptığı hizmetleri de gerek kamuoyundan ve gerekse de basından öğreniyorum. Kendisini tebrik ediyor, görevinin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Jirki Aşireti olarak kendisine her türlü desteği vermeye hazırız.”

Rektörümüz Prof. Dr. Abdurrahim Alkış ise Jirki Aşiret Lideri Tahir Adıyaman’ın ziyaretinden dolayı müteşekkir olduklarını belirterek kendilerine teşekkür etti.  

27.09.2023 |  Basın Yayın Ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü