1. Uluslararası Geleceğin Mühendisliği Konferansı-2023

1-uluslararasi-gelecegin-muhendisligi-konferansi-2023

Üniversitemiz, 25-26 Aralık 2023 tarihlerinde, İKSAD işbirliği ve Şırnak Valiliği, Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası ve Şırnak Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi A.Ş. gibi kuruluşların sponsorluğunda, "Uluslararası Geleceğin Mühendisliği Konferansı" (1st The International Future Engineering Conference - IFEC) adı altında bir etkinliğe ev sahipliği yapacaktır. Bu konferans, akademik teşvik ve kariyer yükselme kriterlerine uygun olarak çevrimiçi bir formatta gerçekleştirilecek ve sadece İngilizce olarak yürütülecektir. Etkinlik, mühendislik ve fen bilimleri disiplinlerini kapsayacak şekilde düzenlenecek olup, katılım ücretsizdir.

Önemli tarihler şu şekildedir:

• Özet veya Tam Metin Son Teslim Tarihi: 05 Aralık 2023
  • Kayıt için Son Tarih: 15 Aralık 2023
  • Kongre Kitapları Yayın Tarihi: 30 Aralık 2023

Konferansın açılışı Üniversitemizin 15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapılacak ve Şırnak Valisi Cevdet ATAY, Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdurrahim ALKIŞ, Tijuana Teknoloji Enstitüsünden Prof. Dr. Oscar CASTILLO gibi önemli konuklar ağırlanacaktır. Konferansın başkanlığını Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mahmut DİRİK ve Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Asaf Tolga ÜLGEN üstlenecek, koordinatörlük ise Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Enerji Sistemleri Mühendisliği'nden Atabek MOVLYANOV tarafından yürütülecektir. Ayrıca, Atatürk Üniversitesinden Doç. Dr. Abdullah BAŞÇİ, Üniversitemizden Doç. Dr. Ahmet TURŞUCU, Doç. Dr. Mehmet HASKUL, Doç. Dr. Sedat ÇELİK, Dr. Edip TAŞKESEN ve Dr. Sedat ÖZCANAN da düzenleme kurulunda görev alacaklardır.

12.11.2023 |  Basın Yayın Ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü